Vlnr: Lidy Hungerink, Jochem Kruip, Cor Ruesink en Leslie Rietveld aan de koffie mét gebak. Foto: Annekée Cuppers
Vlnr: Lidy Hungerink, Jochem Kruip, Cor Ruesink en Leslie Rietveld aan de koffie mét gebak. Foto: Annekée Cuppers

Cor Ruesink zet In Person persoonlijk in het zonnetje

LICHTENVOORDE - Een beetje emotioneel is hij er wel onder, Cor Ruesink (61) uit Lichtenvoorde. Vrijdagochtend 28 mei stapte hij met een doos gebak binnen bij In Person om het personeel te bedanken voor hun inzet. Na bijna drie jaar werken via het Lichtenvoordse uitzendbureau aan de Rapenburgsestraat krijgt hij nu een contract bij zijn huidige inlener, VB-Airsuspension in Varsseveld.

Cor vertelt: "Toen ik hier voor het eerst binnenkwam, zat ik financieel erg moeilijk. Na de intake kon ik direct op sollicitatiegesprek bij een bedrijf in de omgeving maar ik stond met een lege tank en een lege portemonnee. Leslie Rietveld van In Person is toen ter plekke naar de geldautomaat gelopen om voor mij 100 euro te pinnen zodat ik brandstof kon kopen en wat geld had om van te leven. Dat vond ik toen zo'n mooi gebaar, dat iemand dat voor je doet kan me nu nog steeds ontroeren."

Inmiddels is Cor alweer een aantal jaren via In Person aan het werk en altijd tot volle tevredenheid. "Als het werk bij de ene baas ophield, dan hadden ze de maandag erop al weer een andere baan voor me. Ik wilde graag werken en dat motiveerde de mensen bij In Person ook weer om zich voor mij in te zetten. Ze zijn er al die jaren voor mij geweest, ook als ik eens een teleurstelling te verwerken kreeg, bijvoorbeeld toen werk vanwege corona toch niet door kon gaan. Dat ik nu op mijn bijna 62ste nog een contract krijg, geweldig vind ik dat. Ik heb het goed naar mijn zin bij VB-Airsuspension, werk met fijne collega's. Daarom wil ik de mensen van In Person graag even in het zonnetje zetten, met gebak en een foto in de krant. Niet voor de reclame maar gewoon omdat ze mij altijd zo ontzettend goed geholpen hebben. Dat is wat mij betreft dit pluimpje zeker waard!"

'Dat iemand
dat voor je
doet, dat kan
me nu nog
steeds
ontroeren'

Cor Ruesink in gesprek met Leslie Rietveld. 'Jij liep meteen naar buiten om 100 euro voor mij te pinnen. Het ontroert me nog steeds dat je dat toen voor mij gedaan hebt.' Foto: Annekée Cuppers
Zeg het met taart. Foto: Annekée Cuppers