De fietstocht van vorig jaar was een groot succes. Foto: Kermiscomité Vragender

De fietstocht van vorig jaar was een groot succes. Foto: Kermiscomité Vragender

Kermis Vragender met autosterrit en fietstocht

Kermis Vragender met autosterrit en fietstocht

VRAGENDER - In het weekend van 12 en 13 juni gaat in Vragender bij de inwoners de vlag uit voor het jaarlijkse kermisweekend. Ondanks dat er vanwege de geldende coronamaatregelen geen traditionele kermis met optocht mogelijk is, gaan ze 'op de Bulte' niet bij de pakken neerzitten. Denken in mogelijkheden en samen met elkaar er wat van maken, dat is de dorpelingen wel toevertrouwd. Daarom heeft het kermiscomité binnen de mogelijkheden voor alle leeftijden activiteiten georganiseerd.

Op zondag 6 juni is er een autosterrit en zondag 13 juni een fietspuzzeltocht voor alle leeftijden. Beide activiteiten starten om 12.00 uur vanaf de parkeerplek bij MFA de Bult. Deelname alleen na opgave via kermisvragender.opgaves@gmail.com waarna nadere informatie volgt.

Op vrijdag 11 juni reikt het kermiscomité traditiegetrouw lekkernijen uit bij 70-plussers waarbij ook oud-inwoners in verpleeg- en verzorgingstehuizen niet worden vergeten. De kermis wordt officieel geopend op zaterdag 12 juni met het hijsen van de kermisvlag bij de school waarna er voor de kinderen een sport- en spelprogramma volgt. De dag wordt afgesloten met een muzikale online kermisquiz voor jong en oud.

Het kermiscomité wenst iedereen fijne dagen en hoopt volgend jaar weer een 'olderwets gezellige karmisse' te kunnen organiseren. Het volledige programma is terug te vinden op Facebook: Kermis Vragender