Nu te koop: de Lichtenvoordse Cadeaubon

LICHTENVOORDE - Op initiatief van Ondernemersfonds Lichtenvoorde (OFL) is de Lichtenvoordse Cadeaubon in het leven geroepen. Met de Lichtenvoordse Cadeaubon worden mensen verleid tot een bezoek aan de Keistad en zo ondersteunen zij lokale ondernemers.

Om te vieren dat Lichtenvoorde nu haar eigen cadeaubon heeft, worden er deze maand op verschillende momenten bonnen verstopt in het centrum van Lichtenvoorde.

Hoe werkt de Lichtenvoordse cadeaubon?
De Lichtenvoordse Cadeaubon is verkrijgbaar in bedragen van tien en vijftien euro en wordt geleverd in een mooie envelop. De bon is onbeperkt geldig en te besteden bij aangesloten bedrijven in Lichtenvoorde. "Op deze manier geef je niet alleen een leuk cadeau, je ondersteunt ook nog eens de Lichtenvoordse ondernemers, zeker in deze tijd is dat extra waardevol", zo geeft Benno Voorhuis van OFL aan. “Ondernemers leveren niets in op de waarde van de kaart en kunnen verzilverde kaarten inleveren bij OFL waarna ze het volledige bedrag op de rekening krijgen”, aldus Voorhuis. Voor ondernemers zijn er geen kosten verbonden aan deze bon.

De Lichtenvoordse cadeaubon is te koop bij: Blokker aan de Nieuwmarkt en bij Welkoop aan de Carel Looierstraat. Sinds afgelopen weekend is de Lichtenvoordse Cadeaubon in de verkoop gegaan. Op www.lichtenvoorde.nl is meer informatie te vinden.

Compleet aanbod aan winkels en horeca
Er zijn voorbeelden ten overvloede om de Lichtenvoordse Cadeaubon te besteden. De keuze aan terrassen varieert van charmant, modern, tot aan werelds, oer en klasse. Het winkelaanbod is compleet, de straten sfeervol. Ook hier keuze uit winkels met hippe woonaccessoires, een goed boek, van schoenen tot trendy mode en de beste haar- en make-up stylisten. Op vrijdag is het koopavond, elke zaterdag is er een gezellige weekmarkt en elke eerste zondag van de maand is het koopzondag.

Voor ondernemers
Ben je ondernemer en wil je je medewerkers of zakenrelaties een Lichtenvoordse Cadeaubon cadeau geven? Neem contact met ons op via promotie@lichtenvoorde.nl. Kijk voor meer informatie en aanmelden op Lichtenvoorde.nl