Afbeelding

Zeer geslaagde Spirit’90 Speldag!

In 2020 moesten we het Springkussenfestival, De Zandbak en het Spirit’90-kamp annuleren.

Ondanks de beperkingen rond sporten zagen we vanaf april 2021 de mogelijkheid een spelmiddag voor te bereiden waarbij we alle jeugdleden weer een leuke activiteit konden bezorgen.

Zo ontstond de Spirit’90 Speldag welke plaatsvond op zaterdag 5 juni 2021 bij Beusink Recreatie in Lievelde.

Twijfelden we vrijdagochtend de 4e nog of we het droog konden houden. Vrijdag eind van de middag besloten we dat we ons binnen protocol voor de sporthal in de kast konden houden, ondanks de regen die vrijdag op zaterdagnacht zou vallen.

Zaterdag 5 juni was de temperatuur goed en de donkere dreigende wolken van de middag gingen aan ons voorbij. Kinderen werden alleen nog nat bij enkele spellen met water.

Ingedeeld in diverse groepjes genoot iedereen van de verschillende diverse spelmomenten aangepast aan de leeftijdsgroepen. 2 springkussens maakten de het geheel compleet.

Na het spelgedeelte was er voor iedereen ranja en een broodje knakworst. En bij het verlaten van het terrein ontving iedereen een mooie Spirit’90 tas. De tas is een aangeschaft uit het budget dat in 2020 via de Rabobank actie is binnengekomen. Leden die niet aanwezig konden zijn ontvingen de tas afgelopen week alsnog in de les.

Het was een zeer geslaagde speldag waar we met plezier op terugkijken.

We verheugen ons al weer op de volgende activiteit: Het Spirit’90 kamp 2021 dat reeds geboekt is voor oktober 2021.

Afbeelding