Magda Kaak (rechts) en Betsy Hummelink. PR Zonnebloem, afdeling Lichtenvoorde

Magda Kaak (rechts) en Betsy Hummelink. PR Zonnebloem, afdeling Lichtenvoorde

De Zonnebloem afdeling Lichtenvoorde: Jubilaris en verkoop loten

LICHTENVOORDE - De vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Lichtenvoorde konden na een lange periode weer - in aangepaste vorm - bij elkaar komen. Dit gebeurde dan ook woensdag 16 juni jl.

Die middag werd ook Magda Kaak in het zonnetje gezet vanwege haar 25-jarig jubileum als vrijwilligster bij de Zonnebloem afdeling Lichtenvoorde. Zij staat bekend als een actieve, goedlachse vrouw die zich altijd volledig inzet voor zowel haar gasten als voor haar collega-vrijwilligers. Namens de landelijke Zonnebloem kreeg Magda de zilveren onderscheiding uit handen van Vincent Elferink. Verder werd er die middag afscheid genomen van vrijwilligster Annie Stortelder en voor haar was er een mooi beeldje. Voor beide dames waren er natuurlijk ook bloemen.

Betsy Hummelink gaf aan dat ze wilde stoppen als voorzitter van de afdeling Lichtenvoorde en hoopte dat er snel iemand gevonden zou worden die haar op kan volgen. “Het is goed geweest. Ik heb het met veel plezier gedaan, maar het wordt nu tijd dat er iemand anders het stokje overneemt. Het is niet zo heel veel werk terwijl je in een heel gezellige groep komt. Enige affiniteit met de Zonnebloem is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Misschien is er iemand die zich geroepen voelt? Zij kunnen zich altijd bij mij melden”, aldus Betsy. Dit kan op telefoonnummer 06-55689427.

Loterij
Ook dit jaar komen de vrijwilligers van De Zonnebloem in Lichtenvoorde weer bij u aan de deur voor de lotenverkoop. Vanaf deze week kunt u hen verwachten. Ook dit jaar is gekozen om via de traditionele wijze loten te verkopen en dus niet online. De verkopers zullen de coronamaatregelen in acht nemen. De loten kosten 2 euro per lot en er is een prachtig prijzenpakket. Naast diverse geldprijzen zijn er dagjes weg, cadeaubonnen en zelfs een elektrische fiets te winnen. De trekking is op 8 november.

Annie Stortelder. PR Zonnebloem, afdeling Lichtenvoorde