Afbeelding

Skeelerwedstrijd op het Sportpark Zuid

Skeelerwedstrijd op het Sportpark Zuid

AALTEN - De tweede wedstrijd FreeWheel Inline Cup Oost competitie wordt gehouden op Sportpark Zuid.

Op woensdagavond 14 juli houdt de Tour- Wielren- en Skeelervereniging de Peddelaars weer een skeelerwedstrijd op het Sportpark Zuid in Aalten. Deze wedstrijd is de tweede in de FreeWheel Inline Cup Oost competitie die bestaat uit totaal elf wedstrijden in het oosten van Nederland. 

De competitie zou aanvankelijk in april starten maar door het vervelende virus kon pas op 7 juni begonnen worden met de eerste wedstrijd. Hierdoor is de competitie ingekrompen tot zes wedstrijden. Gelukkig kan het nu weer en mag er ook publiek bij aanwezig zijn. Uiteraard dient men zich aan de 1,5 meter regel te houden!

De starttijden van de verschillende categorieën zijn; 19.00 uur Recreanten (Dames en Heren vanaf 13 jaar), 19.30 uur Groep 2 (Dames en Heren), 20.15 uur Groep 1 (Dames en Heren). 

De Peddelaars zijn verheugd dat er dit jaar ook weer een recreantencategorie (vanaf 13 jaar) is toegevoegd. Zij verwachten hiervoor veel deelname van plaatselijke sporters omdat er tijdens de trainingsuren vele enthousiaste skeeleraars op Sportpark Zuid aan het trainen zijn. In de andere categorieën worden, evenals vorig jaar, veel landelijke top skeeleraars verwacht, mede omdat er nog maar weinig wedstrijden mogelijk waren. Het beloven dus weer mooie spectaculaire wedstrijden te worden met topsport op hoog niveau! Inschrijven kan via www.schaatsen.nl/inschrijven/#/wedstrijden  Voor informatie en reglementen over de FreeWheel Inline Cup Oost kan met de website https://free-wheelinlinecupoost.nl/wp/ raadplegen.