Dynamic Tennis is een prettige sport voor ouderen. Foto: archief Litac

Dynamic Tennis is een prettige sport voor ouderen. Foto: archief Litac

Dynamictennis: sport voor iedereen!

LICHTENVOORDE - “Nooit geweten dat jullie zo’n mooi gebouw hebben en dan dynamictennis, een echte sportieve openbaring. Ik kom zeker terug!”, aldus een van de enthousiastelingen -want dat mogen we met trots zeggen- die gebruik maakten van de eerste van vier kennismakingsbijeenkomsten in de Zandschoppe, het eigen clubgebouw van Litac. Mooiere reclame is niet denkbaar.

Hoewel deze sport bij Litac al ruim 25 jaar beoefend wordt bestaat er nog altijd een hoge mate van onbekendheid. Met de actie ‘julimaand = dynamictennismaand' wil Litac hier iets aan doen.

Dynamictennis is een sport die snel aan te leren is, die gespeeld wordt met heel licht materiaal, die veel bewegingsmomenten kent en die geschikt is voor alle leeftijden. Vaak wordt het dubbelspel gespeeld met als grootste verrassingscomponent dat men beurtelings moet terugspelen.

Hoewel iedereen van harte welkom is (bijna alle avonden; ook overigens bij tafeltennis) ligt de prioriteit deze maand bij de oudere sporter, de 60-plusser. Vooral bij mensen die overdag kunnen. Er zijn speciale uren waarin onder leiding gewerkt kan worden aan de belangrijkste basiselementen. En een gratis kopje koffie / thee als ontspanning na gedane inspanning .

Wanneer? Kijk hiervoor op onze website www.litac.nl of ga naar de keitjes.