Groot onderhoud aan N18

REGIO - Van zondag 29 augustus tot en met vrijdag 10 september krijgt autoweg de N18 tussen Groenlo en Varsseveld een grondige opknapbeurt. Naast nieuw, geluiddempend asfalt voor het hele traject voeren worden er diverse onderhoudswerkzaamheden verricht die de kwaliteit en de verkeersveiligheid van de weg verbeteren.

In verband met de werkzaamheden is de autoweg N18 tussen Groenlo en Lichtenvoorde volledig afgesloten van 29 augustus tot 3 september en tussen Lichtenvoorde en Varsseveld van 3 september tot 10 september 2021. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en een extra reistijd van 15 tot 30 minuten.

Werkzaamheden N18
Rijkswaterstaat vervangt het asfalt voor geluiddempend asfalt over de volledige lengte van 14,5 km en voert onderhoudswerkzaamheden uit zoals het vernieuwen van voegovergangen en het uitvoeren van betonreparaties aan viaducten. Daarnaast wordt de kruising op de Lichtenvoordseweg (Varsseveld) heringericht, waardoor deze veiliger wordt.

Planning en omleiding
De werkzaamheden starten op zondag 29 augustus 20.00 uur en duren tot vrijdag 10 september 05.00 uur. Het werk wordt gefaseerd aangepakt om de hinder voor de weggebruikers te minimaliseren.

Kijk voor meer informatie op www.rijkswaterstaat.nl of bel met  de Landelijke Informatielijn: 0800-8002 (gratis).