De ingang van de tentoonstelling. Foto: Karin Stronks

De ingang van de tentoonstelling. Foto: Karin Stronks

Expositie modelspoor Panorama Aalten verlengd

AALTEN - De expositie Modelspoor Panorma Aalten wordt met twee dagen verlengd wegens enorm succes en wel op 4 en 5 september. De tijden op deze dagen zijn wel iets anders, van 14.00 tot 18.00 uur met een eventuele uitloop bij drukte.

Er zijn nu ook flyers beschikbaar bij het Noorden Aalten Ook is er een nieuwe website en worden er een paar kleine dingen nog aan de expositie toe gevoegd. Inmiddels hebben al meer dan 300 bezoekers sinds 13 juni de expositie bezocht.Ramon Vreeman is hier erg tevreden over.
De expositie gaat over het Modelspoor Panorama Aalten dat jarenlang een begrip was in de gemeente Aalten en daar buiten. Bernard Buesink begon in 1973 met het bouwen van zijn modelspoorbaan. Van 1979 t/m 2015 was deze baan geopend. De smalspoor trein van Bernard rijdt tegenwoordig nog altijd zijn rondes bij het Noorden Aalten Een locomotief is zelfs afgelopen winter volledig omgebouwd naar een elektrische aandrijving om met de tijd mee te gaan. Een leuk uitje voor jong en oud. De entree is een vrije gift welke ten goede komt aan de renovatie van huizen en treinen van de baan en de wederopbouw.
Inmiddels is er een nieuwe website is www.modelspoor-aalten.nl Hier kunnen mensen ook de actuele openingstijden vinden.