Workshop schilderen voor kinderen bij de Koppelkerk. Foto: PR
Workshop schilderen voor kinderen bij de Koppelkerk. Foto: PR Shutterstock / Eo naya

Zomerworkshop voor kinderen bij de Koppelkerk

Vierde workshop in het teken van schilderen

BREDEVOORT - Zondagmiddag 22 augustus vindt de vierde van de vijf workshops voor kinderen plaats. De workshop staat in het teken van schilderen. Kunstenaar Paul Wieggers maakt gedetailleerde en abstracte schilderijen van landschappen in de Achterhoek. Niet alleen met verf, maar ook met en van karton. Dat gaan de kinderen deze workshop ook doen. De workshop begint met een bezoek aan de tentoonstelling en een korte introductie.

Deze zomervakantie organiseert de Koppelkerk elke zondag van de maand augustus workshops voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Tijdens deze workshops staat er iedere keer een ambacht centraal van de tentoonstelling Kunst | Ambacht, die momenteel te zien is in de Koppelkerk. In deze tentoonstelling is het werk van acht kunstenaars te zien. Allen beoefenen een andere discipline: van houtbewerken tot sieraden maken en van wet plate fotografie tot fijnschilderen. 

Zondag 22 augustus staat de workshop voor kinderen in het teken van schilderen. Kunstenaar Paul Wieggers gaat met de jeugdige deelnemers aan de slag met karton en verf. De workshop kost € 5,- per kind en duurt zo’n 75 minuten. Er is plaats voor acht kinderen en het reserveren van een plek is noodzakelijk.

'Aan de slag met karton en verf'


Ouders, opa’s en oma’s zijn ook welkom, zij kunnen een bezoek brengen aan de tentoonstelling en na afloop genieten van een kop koffie of thee op het terras of in het gezellige boekencafé. Zij betalen de reguliere entreeprijs van de Koppelkerk.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort, datum: zondag 22 augustus, aanvang: 13.30 uur. Entree workshop: € 5,- euro, inclusief een glas ranja. Entree Koppelkerk: € 6,- inclusief een kop koffie of thee (voor volwassenen), tot en met 18 jaar gratis entree. Reserveren kan via de website.


www.koppelkerk.nl