Groot onderhoud N18 tussen Groenlo en Varsseveld

Groot onderhoud N18 tussen Groenlo en Varsseveld

OOST GELRE - Rijkswaterstaat start op 29 augustus met groot onderhoud op de autoweg N18 tussen Groenlo en Varsseveld. Hierdoor is de N18 tussen Groenlo en Lichtenvoorde volledig afgesloten van 29 augustus tot 3 september en tussen Lichtenvoorde en Varsseveld van 3 tot 10 september 2021. Weggebruikers op de autoweg N18 moeten rekening houden met omleidingen en een extra reistijd van 15 tot 30 minuten.

Rijkswaterstaat meldt: "We vervangen het asfalt voor geluiddempend asfalt over de volledige lengte van 14,5 km. We voeren onderhoudswerkzaamheden uit zoals het vernieuwen van voegovergangen en het uitvoeren van betonreparaties aan viaducten. Daarnaast werken we ook aan de herinrichting van de kruising op de Lichtenvoordseweg (Varsseveld), waardoor deze veiliger wordt. Van zondag 29 augustus 20.00 uur tot vrijdag 3 september 5.00 uur werken we aan de weg tussen Groenlo en Lichtenvoorde. Bestemmingsverkeer kan gebruik maken van een aantal oversteekplaatsen voor (landbouw)verkeer en er zijn diverse omleidingsroutes van toepassing. Van vrijdag 3 september 1.00 uur tot vrijdag 10 september 5.00 uur vinden de werkzaamheden plaats tussen Lichtenvoorde en Varsseveld."

De omleidingsroutes staan aangegeven op informatieborden langs de weg. Kijk op de pagina 'Geplande wegwerkzaamheden', op de projectpagina 'Onderhoud wegen Oost-Nederland' of de projectpagina 'N18: groot onderhoud Groenlo – Varsseveld' voor uitgebreide informatie over de werkzaamheden en de omleidingen.