Een gezellige middag bij De Zonnebloem. Foto: Betsie Weikamp
Een gezellige middag bij De Zonnebloem. Foto: Betsie Weikamp

Gezellige middag voor gasten van De Zonnebloem

Algemeen

LICHTENVOORDE - Na ruim anderhalf jaar kon er eindelijk weer eens een gezellige middag voor de gasten van De Zonnebloem in Lichtenvoorde worden gehouden. Voor de eerste keer vond deze plaats in Den Diek waar de gasten werden getrakteerd op een heerlijke middag.

Iedereen was het erover eens dat het fijn was dat de mensen weer bij elkaar mogen komen, al is het met wat regels die in acht genomen moesten worden. De ruimte was zo ingedeeld dat iedereen zeker anderhalve meter uit elkaar kon zitten. Dit mocht de pret niet drukken voor de bezoekers die enorm genoten van alles wat er geboden werd.
“Zo fijn dat ik weer andere mensen kan zien en bij kan praten. Dat heb ik zo gemist”, aldus een van de bezoekers. “De vrijwilligers hebben het goed geregeld want het was weer erg gezellig en ik hoop dat we gauw weer een middag bij elkaar mogen komen.”
De vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Lichtenvoorde kunnen dus terugkijken op een geslaagde middag en hopelijk kan deze spoedig een vervolg krijgen.

Voorzitter gezocht
De Zonnebloem is een vereniging die helemaal bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijk contact. Betsy Hummelink is momenteel nog voorzitter van de afdeling Lichtenvoorde, maar zij heeft aangegeven eind dit jaar te willen stoppen. De vereniging is dus op zoek naar een andere voorzitter en hopelijk is er iemand die zich geroepen voelt.
Heeft u interesse en wilt u meer informatie dan kunt u hiervoor terecht bij Betsy, telefoonnummer is 06 – 55689427.