Corine Hartman. Foto: PR
Corine Hartman. Foto: PR

Corine Hartman te gast in eigen bieb Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - Thrillerschrijfster Corine Hartman verzorgt op donderdag 30 september een interactieve lezing in de Lichtenvoordse Bibliotheek, de bieb waar ze zelf lid is. Aanvang van de lezing: 19.30 uur. Leden van de Bibliotheek betalen 5 euro niet-leden 7,50 euro.

Hartman gaat op donderdagavond 30 september geen standaardlezing verzorgen. De eerste helft van de avond zal in het teken staan van de vraag: wie heeft de moord op een gevierd soapactrice op zijn of haar geweten. Corine Hartman leest haar korte verhaal ‘Vallende ster' voor, een whodunnit, en de bezoekers mogen hun speurderskwaliteiten testen. Onder de goede inzenders van dader en motief verloot de schrijfster een gesigneerd boekje. "Natuurlijk vertel ik ook een en ander over het schrijfproces en mijn boeken, lees eventueel nog wat stukjes voor, met gelegenheid tot interactie en vragen stellen”, aldus Corine. Alle ingrediënten voor een mooie én spannende avond zijn dus aanwezig. Na afloop is er gelegenheid om boeken te laten signeren.
Bestsellerauteur Corine Hartman (1964, woonachtig in Lichtenvoorde) werkte als zelfstandig tekstschrijver en vormgever tot haar debuut met Schone kunsten in 2007. Vanaf dat moment is ze fulltime auteur. Met de unieke, succesvolle serie rondom de onorthodoxe rechercheur Jessica Haider heeft Hartman haar naam definitief gevestigd in het thrillergenre. Met onder meer vijf Gouden Strop-nominaties en twee Hebban Awards in haar bezit, geldt ze als een van de meest gelauwerde en gewaardeerde thrillerschrijvers van ons land. Corine Hartman heeft inmiddels een indrukwekkend oeuvre. Dit voorjaar verscheen haar laatste pennenvrucht, ‘De nieuwe dood'. Deze thriller is de derde en laatste in de reeks over haar personage Faye van Laar en opnieuw een bestseller.
Toegangskaarten zijn te koop via de website van de Bibliotheek Oost-Achterhoek (www.oostachterhoek.nl/corine) of via het Servicebureau van de Bibliotheek Oost-Achterhoek, 088-0062929. Het aantal plaatsen is beperkt.