Workshop druktechnieken voor kinderen. Foto: PR
Workshop druktechnieken voor kinderen. Foto: PR

Workshop druktechnieken voor kinderen

BREDEVOORT - Deze zomervakantie organiseert de Koppelkerk elke zondag van de maand augustus workshops voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Tijdens deze workshops staat iedere keer een ambacht centraal van de tentoonstelling Kunst | Ambacht, die momenteel te zien is in de Koppelkerk. 

Zondag 29 augustus vanaf 13.30 uur vindt de laatste workshop plaats die in het teken staat van werken met druktechnieken. Net als kunstenaars BĂ©a Verheul en Wim van der Meij gaan de kinderen aan de slag met onder andere inkt, rollers en papier. De workshop kost 5,- euro per kind, inclusief een glas ranja, en duurt zo'n 75 minuten. 

Er is plaats voor acht kinderen en het reserveren van een plek is noodzakelijk, dat kan via de website. De workshop wordt gegeven door educatiemedewerkers van de Koppelkerk. De workshop begint met een bezoek aan de tentoonstelling en een korte introductie. Ouders, opa's en oma's zijn ook welkom, zij kunnen een bezoek brengen aan de tentoonstelling en na afloop genieten van een kop koffie of thee op het terras of in het gezellige boekencafĂ©. Zij betalen de reguliere entreeprijs, 6 euro. Jongeren tot achttien jaar gratis entree. Locatie: Koppelkerk, 


koppelkerk.nl