Afbeelding

Kaboeja! Seesing Flex | Longa ’59 MC2 scoort met de opslag

Voor de lockdown speelde dit team bestaande uit Nana, Puck, Karlijn, Afke, Puck, Liz, Indy en Britt bij de mini’s in niveau 6. En nu in de C gaat hun spel met sprongen vooruit. Lol maken, veel lachen en gezelligheid is de basis van deze ontwikkeling. In de wedstrijd is elkaar aanmoedigen en vertrouwen dan ook een belangrijke factor.

Aan kwaliteit geen gebrek bij de meiden van MC2. De één is wat beter in de opslag de ander geeft een prachtige set up. Het mooie is dat ze elkaars kwaliteit zien, elkaar complimenteren en daardoor samen veel plezier beleven aan de training, en vooral ook de wedstrijd.

In de vrije tijd zijn deze meiden, met een gemiddelde leeftijd van 13 jaar, ook met van alles in de weer zoals dansen, skeeleren en muziek maken. Dus ze zijn actief zowel op- als buiten het veld. Het team heeft nu 2 wedstrijden gespeeld, en de kaboeja’s galmden door de zaal, want beiden hebben ze gewonnen. ‘Ook al was het nog wat onwennig voor de meiden, het grote veld, het warmlopen voor een wedstrijd, maar ze doen het hartstikke goed, het is een leuke groep meiden waarvan ik hoop dat ze lang samen spelen’, aldus trainer Remy. Ze is dan ook erg trots op haar team welke zij met veel plezier traint samen met Romy en Anouk.

Momenteel staan de meiden op de 1e plek in hun poule in de 3e klasse. Natuurlijk is het nog te vroeg in het seizoen om een uitspraak te doen over het vervolg. Wel willen de meiden zelf graag kwijt dat ze bovenal een leuk en gezellig volleybal seizoen samen wensen, ook al is winnen natuurlijk wel leuk. Dus op naar vele Kaboeja’s!