De cast van 'Kaviaar of bal gehakt'. Foto: PR D.I.T.O.
De cast van 'Kaviaar of bal gehakt'. Foto: PR D.I.T.O.

D.I.T.O. weer op de planken met ‘Kaviaar of bal gehakt’

Algemeen

GROENLO - Vorig jaar maart stond toneelvereniging D.I.T.O. uit Groenlo helemaal klaar voor haar voorstellingen, maar moest in verband met corona noodgedwongen alles stopzetten. Een paar maand geleden hebben de leden besloten de repetities weer op te pakken en in november te gaan spelen. Dus nemen ze u op donderdag 25, vrijdag 26 en zondag 28 november alsnog mee naar de wat verlopen kroeg van Bertha Wolters. Bij thuishonk De Mattelier welteverstaan. 

Om De Warme Bal nog een beetje draaiende te kunnen houden heeft kroegbazin Bertha Wolters veel geld geleend van haar rijke neefje, met de smoes dat ze een chique restaurant runt. En ja, als deze Harry dan langs wil komen, dan heb je de poppen aan het dansen en moet je plotseling net doen alsof je een sterrenrestaurant hebt. Met veel kunst- en vliegwerk lijkt het nog te lukken ook, maar dan kondigt Harry de komst van een culinair recensent aan en breekt in het zogenaamde exclusieve restaurant complete chaos uit. Wat volgt is een komisch blijspel, vol verwisselingen, waarbij alles fout gaat wat maar fout kán gaan.

‘Kaviaar of bal gehakt’ draait in De Mattelier te Groenlo op donderdag 25 en vrijdag 26 november om 20.00 uur en op zondagmiddag 28 november om 14.30 uur. De kaartjes kosten 7,50 euro en zijn dagelijks te koop aan de bar van De Mattelier of via de website www.demattelier.nl en natuurlijk bij de D.I.T.O-leden en via www.dito-groenlo.nl, waar ook meer informatie te vinden is. Mocht u al kaarten gekocht hebben, dan blijven deze natuurlijk geldig. Met deze mensen zal ook nog contact worden opgenomen. Net als met diegene, die kaarten hebben voor de helaas geschrapte woensdag 24 november 2021.

Lijkt het u leuk om vast in de juiste eet-sferen te komen, dan kunt u vóór de voorstelling gebruik maken van een arrangement bij De Stadschpomp. Diegene die in maart 2020 al een arrangement heeft vastgelegd bij de Stadschpomp wordt gevraagd even opnieuw te reserveren. 

Toegang tot de voorstellingen alleen volgens de geldende coronamaatregelen. Zie hiervoor de website van de overheid of de Mattelier.