Top2000 diensten worden voorbereid. Foto: PR
Top2000 diensten worden voorbereid. Foto: PR

Top2000-diensten on tour

REGIO - In januari 2022 worden op twee zondagen een viertal Top2000-diensten gehouden. Ditmaal met een kleiner koor, een kleinere live-band en met prachtige nummers die passen bij het thema 'Nieuw begin, Top geluid'. 

Er wordt teruggeblikt naar een lange periode met corona, met soms moeilijke maatregelen. Elkaar niet zien, geen terrasje mogen pakken, thuis werken en online lessen, maar ook elkaar geen knuffel mogen geven en niet naar de kerk mogen gaan. Wat hebben mensen dat gemist... Daarentegen ontstonden er ook mooie (burger)initiatieven en stonden mensen voor elkaar klaar met praktische hulp en een (digitale) schouder. Hartverwarmend om te zien. Wat staat erover in de bijbel en welke muziek past hierbij? Bij deze diensten is dat natuurlijk muziek uit de Top2000, muziek met een betekenis. 

Vier diensten, vier voorgangers, misschien ook vier verschillende invalshoeken? Welke link leggen zíj bij dit thema en bij de nummers uit de Top2000? Het worden in ieder geval diensten vol inspiratie en zingeving. Data: 16 januari om 10.00 uur in de Johanneskerk in Lichtenvoorde, voorganger is ds. H. Hinkamp; 16 januari om 19.00 uur in de Dorpskerk in Dinxperlo, voorganger is ds. A. van Voorst; 23 januari om 10.00 uur in de Zuiderkerk in Aalten, voorganger is ds. F. de Jong; 23 januari om 19.00 uur in de Zonnebrinkkerk in Winterswijk, voorganger is dhr. L. Grooten.