Enthousiaste leider/ster(s), trainer(s) gezocht

Voor aankomend seizoen, start september 2022, zijn wij als gymnastiekvereniging Spirit’90 te Lichtenvoorde op zoek naar: 

Enthousiaste leider/ster(s), trainer(s) voor de lesgroepen:
- Recreantengym
- Springgroepen
- Freerun 

Wij vragen minimaal 2 lesuren á 1 uur aaneengesloten. Lesdag(en) en lestijd wordt in overleg vastgesteld. Lestijd aansluitend aan basisschooltijd is mogelijk. De lessen zijn in onze trainingshal aan de Mercatorstraat 16a en/of in de Hamalandhal te Lichtenvoorde. Leeftijd voor de recreantengym betreft groep 3/4/5. Leeftijd voor de springgroep en freerun zal in overleg zijn. Afgelopen seizoenen was hier de startleeftijd vanaf groep 6.

Voor genoemde vacature(s) geldt:

1. Je bent in het bezit, of in opleiding voor een sportdiploma of je hebt op een ander gebied ervaring met het geven van sportlessen.
Onze voorkeur gaat uit naar het diploma KNGU Gymnastiek Leider 3 (KSS3) maar ook trainers met een ALO of CIOS diploma en Pabo met aantekening gym komen in aanmerking voor deze vacatures.

2. Indien nodig ben je bereid om een aanvullende cursus te volgen. 

Wij bieden:

- Samenwerking in een gezellig team van leiding en bestuur. 

- Een passende vergoeding voor de lesuren.

- Mogelijkheden om jou lesbevoegdheden te upgraden/behouden en disciplines aan te vullen.

- Mogelijkheden om nieuwe lesgroepen op te starten volgens interne eisen. 

Spreekt dit bericht jou aan, wil je meer informatie of je aanmelden neem dan contact op met onze voorzitter Mw. E Koenders tel. 06-18115173 of mail naar ekoenders.spirit90@gmail.com.