HMC'17 pakt een verdient punt tegen Sc Meddo

HARREVELD/MARIËNVELDE - Na een mooie overwinning op Keijenburgse boys ging HMC'17 opnieuw voor 3 belangrijke punten, deze keer tegen Sc Meddo.

Om 14.00 begon de wedstrijd HMC'17 tegen SC Meddo op een mooie zonovergoten middag. Het leek erop dat de grasmaaier kapot was in Harreveld, het gras met bloemetjes was nogal lang.

HMC'17 begon de eerste helft sterk. Na 20 minuten was het Niek ten Have die de 1-0 wist te maken na een goede assist van Sander Kolkman. Dat gebeurde na een fantastisch schot met buitenkant voet. Even later werden de rollen omgedraaid en was het Niek die een fantastische pass gaf op Sander, helaas schoot Sander tegen de keeper aan die goed redde. Niet veel later werd het 1-1. Een speler van Meddo kon de bal vrij inschieten na een goede voorzet. Het laatste deel van de eerste helft was HMC'17 veel meer aan de bal maar wist niet te scoren. De eerste helft eindigde in een 1-1 stand.

De tweede helft was HMC'17 veel onrustiger aan de bal en werd het meer verdedigen dan dat ze zelf voor de voorsprong gingen. Er gebeurde niet veel bijzonders meer in de tweede helft. HMC'17 kreeg nog wel twee grote kansen, één daarvan was een kopbal van Niek en één keer ging Maik Weustenenk alleen richting goal. Beide keren was het helaas niet raak. Meddo kreeg ook nog wel wat kansjes, maar ze wisten er ook geen goal van te maken. De scheidsrechter floot voor het eindsignaal na een 1-1 stand en HMC'17 liep met een dubbel gevoel terug naar de kleedkamer.

Komende week staan er weer 2 hele belangrijke wedstrijden op het programma. Donderdagavond moeten de mannen van Roberto de 3 punten ophalen bij Ajax Breedebroek. Zondag moeten ze zorgen dat de 3 punten in Mariënvelde blijven, HMC'17 speelt dan tegen de nummer laatst, MEC.

Verslagen van de pupillen
Hallo Ik ben Anna ik ben 10. Ik voetbal bij HMC’17 en ik zit in jongens onder 11. Ik mocht vandaag samen met Malou de pupil zijn. We moesten ons eerst aanmelden. Toen mochten wij mee kijken met de team bespreking. Daarna gingen ze de warming up doen. Daarna mochten Marlou en ik de aftrap doen. We hadden allebei gescoord. En daarna mochten we meekijken met de wedstijd. Ze hadden 1-1 gespeeld en daarna moesten we een verhaaltje schrijven over de dag.

Groetjes Anna,

Ik ben Malou 11 jaar en voetbal bij HMC’17 onder 11. Eerst mochten we mee kijken bij de voorbespreking en daarna mochten we meedoen met de warming up, toen mochten we de aftrap doen allebei met een eigen bal. We hebben allebei gescoord toen mochten we bij de wisselspelers in de duck-out zitten en heel de wedstijd in de duck-out kijken. Uiteindelijk is het 1-1 geworden maar Anna en ik vinden dat ze 3-1 gewonnen hebben omdat wij ook allebei gescoord hebben. Ik vond de wedstrijd super spannend en ik vond het super leuk.