Afbeelding

Seesing Flex | Longa`59 van zaal- naar beachvolleybal

Het volleybalseizoen in de zaal zit erop. De recreantanten eindigden met een onderling toernooi. Elk team sloot af met een gezamenlijk uitstapje. En onder het genot van een drankje en borrelplank keken bestuur en technische commissie terug en alweer vooruit richting het nieuwe seizoen. 

“Voor ons, als bestuur, is het doel dat leden met plezier volleyballen. We streven ernaar dat men op gunstige tijden kan trainen met capabele trainers in een veilig sportklimaat. En het sociale aspect speelt een grote rol. Samen delen we onze passie de volleybalsport. De leden zorgen ervoor dat de club Seesing Flex | Longa`59 draait en blijft draaien. Zij zijn de belangrijkste mensen binnen de vereniging”, vertelt voorzitter Marian Hagen. 

Vanuit de zaal kan men nu gratis volleyballen op de beachvelden bij Vitaal Sportpark Lichtenvoorde. De gemeente draait het project Beach Volleybal Oost Gelre. Zie onze website voor meer informatie www.longa59.nl 

Het bestuur wenst je een heerlijke vakantieperiode. Blijf vooral lekker bewegen, ga beachvolleyballen en neem ook tijd voor jezelf om je weer op te laden voor het nieuwe seizoen. Op 19 augustus houden we een BBQ voor onze leden. Een mooi moment elkaar weer te ontmoeten.