v.l.n.r. Jan Hillen, Leonne Hartjes, Peter van Aken & Marian Hagen.
v.l.n.r. Jan Hillen, Leonne Hartjes, Peter van Aken & Marian Hagen.

Seesing flex | Longa ’59 feestelijk uit de startblokken voor seizoen 2022-2023

Op vrijdag 19 augustus werd het nieuwe volleybalseizoen geopend door voorzitter Marian Hagen met de algemene ledenvergadering. Waarna de avond feestelijk werd vervolgd met een heerlijke barbecue voor de leden en vrijwilligers.

De 63e algemene ledenvergadering verliep vlot. In ongeveer een half uur tijd werd er terug gekeken naar afgelopen volleybal seizoen. Penningmeester Peter van Aken verantwoordde het gevoerde financiƫle beleid en presenteerde de begroting van komend seizoen. Het bestuur nam afscheid van Rianne Hulshof als bestuurslid. Zij draagt het secretariaat over aan Leonne Hartjes.

Na de ALV was er ruimte voor bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. De overheerlijke barbecue werd verzorgd door restaurant de Koppelpaarden. De ALV en een gezellige BBQ bleek een gouden combinatie. Een perfecte start van een hopelijk prachtig volleybalseizoen. De trainingen zijn inmiddels gestart, zaterdag 17 september staan de 1e competitiewedstrijden op het programma. Van harte welkom in de Hamalandhal.

We wensen alle spelers, trainers, coaches, vrijwilligers een mooi en fijn seizoen toe. Op naar veel volleybalplezier.

Op de foto de nieuwe samenstelling van het bestuur.