Afbeelding

De Sport Speeltuin in de Hamalandhal komt terug!

Kinderopvang organisaties slaan handen inéén!
De Hamalandhal organiseert samen met kinderopvang de Achthoek, kinderopvang HumanKind en BSO Bambi een nieuwe reeks van de Sport Speeltuin. Mede door het enthousiasme van deze organisaties op de vorige editie hebben zij, samen met de Hamalandhal, de handen inéén geslagen.

BSO Sport Speeltuin: 
De perfecte plek voor kinderen om heerlijk te spelen, sporten en plezierig te bewegen! Free-run parcours, spelen en sporten met allerlei verschillende ballen, klimmen en klauteren en allerlei andere leuke activiteiten worden uitgezet.

Waarom een Sport Speeltuin:
De Sport Speeltuin is er om kennis te maken met allerlei vormen van beweging. Wij geven geen training of een gymles, de begeleiding binnen de Sport Speeltuin is er op gericht om kinderen te helpen bij wat zij graag willen doen! Door een divers aanbod van beweegactiviteiten en wisselende activiteiten uit te zetten binnen de Sport Speeltuin willen wij kinderen veelzijdig in beweging brengen. Het beweegaanbod van de Sport Speeltuin richt zich namelijk niet alleen op een bepaalde sport, maar juist de diversiteit van bewegen vinden wij belangrijk! Een veelzijdige manier van bewegen zorgt voor het verbeteren van de basis vaardigheden van een kind. Hiermee ervaren kinderen veel meer plezier en voldoening uit beweging. Iets waar ze op latere leeftijd profijt van hebben!

(VANAF HIER APART KADER:)

Op de volgende dagen organiseren wij de Sport Speeltuin: 

Na de kerstvakantie volgt er een nieuwe reeks op de donderdagmiddag.

Let op: Aanmelden is verplicht. Je dient je voor elke Sport Speeltuin opnieuw aan te melden! Meer informatie & aanmelden via: www.hamalandhal.nl