Afbeelding

2 diploma’s uitgereikt!

Afgelopen zaterdag ontvingen Noor en Janneke beide hulpleidingen bij Spirit’90 het KNGU diploma Gymnastiek leider (assistent) nivo 1. Dit diploma ontvingen ze na het goed doorlopen van diverse praktijkopdrachten. In deze opdrachten werd aandacht besteed aan hoe je kinderen kunt laten klimmen en klauteren, rollen en duikelen, springen, maar ook hoe je moet helpen bij een handstand en radslag en andere turnelementen. Super goed gedaan meiden! En leiding heel erg bedankt voor de begeleiding!

Hulpleiding gezocht!  
Naast Noor en Janneke hebben we meer hulpleiding welke in diverse lessen onze leiding ondersteunen. Momenteel zoeken we weer hulpleiding voor de zaterdagochtend.

Wat doet een hulpleiding: Je helpt de leiding met begeleiden van de kinderen in de les en op- en afbouw van toestellen. Voor jou hulp ontvang je een kleine vergoeding en bovendien staat de hulp voor toekomstige baantjes goed op jou cv. Zit jij op het voortgezet onderwijs en lijkt het jou leuk kinderen te ondersteunen bij het sporten stuur dan een berichtje naar leden@spirit90.nl