AC/DC en Rolling Stones Tribute in City Lido

GROENLO - Op zaterdag 1 oktober is er in City Lido een Tribute avond van twee waanzinnig populaire acts: AC/DC en de Rolling Stones, vertolkt door twee steengoede tributebands. De zaal gaat om 19.30 uur open.

IC/TC is een Belgisch eerbetoon aan de legendarische rock band AC/DC. De band heeft slecht één doel voor ogen en dat is om de beste tribute to 'the thunder from down under' te zijn. Naast de nodige Angus Young en Brian Johnson look-and-sound-alikes streeft de band ernaar om de best mogelijke AC/DC-ervaring neer te zetten. IC/TC is een explosieve tribute to AC/DC en speelt met dezelfde passie en honger die de originele band al meer dan 40 jaar drijft.

Exile’ dankt zijn bandnaam aan het absolute meesterwerk van The Rolling Stones, Exile on Main Street. Vanzelfsprekend put ‘Exile’ niet alleen uit de klassiekers van dit geniale album. Verwacht een ware, energieke Rolling Stones tributeshow vol hits en album-tracks, maar wel met dezelfde dynamiek en intensiteit zoals The Stones dat bracht in 'the seventies'. 

Voorverkoop tickets op de site.


citylido.eventgoose.com