KSV 1 wint seizoensouverture

VRAGENDER - KSV 1 won afgelopen zondag haar eerst wedstrijd in Keijenborg tegen Keijenburgse Boys met 1-2 dankzij twee doelpunten van Erwin van de Wolfshaar.

Keijenburgse Boys startte de wedstrijd sterk. Al na anderhalve minuut kreeg de ploeg haar eerste kans. Een rollertje ging voorlangs. Vlak daarna kwam Erwin van de Wolfshaar door na een mooie steekpass van Niek Berendsen, maar zijn voorzet kwam niet bij een medespeler terecht. Kort daarna kwam Erwin voor de tweede keer goed door, maar helaas kon hij geen voorzet geven.
Daarna hield KSV de overhand. Aanvaller Erwin van de Wolfshaar kreeg enkele kansen. Zo zette Tim Lageschaar Erwin één op één voor de doelman. Ook schoot Bas Oonk over na een goede lage voorzet van Niek Berendsen. Vlak voor rust was het dan eindelijk raak voor KSV. Max Elshof gaf een mooi pass van achteruit en één of op één voor de keeper faalde Erwin van de Wolfhaar niet maar schoot feilloos binnen.

De tweede helft golfde het spel op en neer met kansen over en weer. Na een uur spelen stond het plotseling gelijk toen een KSV-speler een voorzet vanaf rechts per ongeluk in eigen doel werkte. In de 78ste minuut kwam KSV verdiend opnieuw op voorsprong. Erwin van de Wolfshaar maakte de 1-2 nadat KSV goed druk zette op de verdediging van de thuisploeg. Vervolgens werd de moegestreden Bas Oonk vervangen door Stijn Ubbink. Na 98 minuten floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en waren de eerste drie punten voor KSV een feit.

Aanstaande zondag 2 oktober speelt KSV om 14.00 uur thuis in Vragender de altijd beladen derby tegen Erix 1. Hierbij gaat om meer dan enkel drie punten.