Afbeelding

Volleyballende jongens van harte welkom bij Seesing flex | Longa ’59

Dit seizoen speelt JB1 in een gedeeltelijk vernieuwde samenstelling. Echter zijn er nog altijd jongens welkom. Er zijn nu 7 spelers, best krap. Dus; zin in volleybal? Van harte welkom.

Ook dit seizoen wordt er gevolleybald onder de naam LGC, Lichtenvoorde Groenlo Combinatie. Het team bestaat uit een mix van jongens en trainers uit beide plaatsen. Het team in de leeftijd tussen 12 en 16 jaar, bestaande uit Rik, Lennon, Liam, Davey, Timo, Wes en Pike traint in Lichtenvoorde op maandag van 18.30 – 20.00 uur en op donderdag van 17.45 – 19.15 uur. Ze staan onder leiding van trainers Simone en Ilona en trainer/coach Gerben.

Met veel plezier en fanatisme wordt er gespeeld. En dat is een mooie combinatie. Een mooie serve, een goede set up zodat een medespeler deze met een snoeiharde smash kan afmaken, dat is de ultieme kick! De volgende thuiswedstrijd wordt gespeeld op 5 november om 14.30 uur in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Kom onze jongens gerust aanmoedigen. En geïnteresseerd in een keer mee trainen? Neem dan contact met ons op: secretariaat@longa59.nl.