Jongens en meiden van de HV ERIX E1

Zondag 20 november ‘22 een echte koude dag, aldus de spelertjes van het E1-team van HV ERIX. Ze vertrekken al vroeg naar hun tegenstanders… OBW in Zevenaar deze keer. Met een compleet team starten ze vol enthousiasme aan een leuke wedstrijd. De 1e helft met Lucas op doel. En een ijzersterke verdediging. Het begin was lastig. De middenman van OBW was snel en sterk. Even was het moeilijk om te verdedigen. Maar een oplossing was snel gevonden. Raaf, Daan en Rijk kregen de taak om deze jongen goed te verdedigen, zodat hij steeds moelijker het doel wist te bereiken.

Ook de 2e helft ging goed. De meiden van Erix E1 wisten ook goed wat hun taak was. Alyssa en Lynn op de hoek die goed ver uit verdedigden en Kiki op de 6 meter lijn, een super team. Niemand kon hen makkelijk passeren. Niene keepte deze 2e helft. Super hoe zij daar stond. Door snel spel naar voren wist Erix E1 het doel van de tegenstanders te vinden. Een paar mooie passeerbewegingen en mooi samenspel. Zo wisten ook Sofie en Lucas een paar mooie doelpunten te maken. Nadat Niene een bal op haar gezicht kreeg bij het keepen, reageerde Kiki snel. Zij wilde graag het doel verdedigen terwijl Niene dan even kon bijkomen. In de laatste paar seconden scoorde Rijk het winnende doelpunt! Eindstand 7-8 en de 2 punten werden meegenomen naar huis!