Afbeelding

'Freek Heinsbroek' winnaar van het Indoor Beach Volleybal Toernooi 2022

Op dinsdag 27 december was het eindelijk weer zo ver: het Indoor Beach Volleybal Toernooi in de Hamalandhal. Vele vriendengroepen, families, collega’s en sportvrienden hadden elkaar opgetrommeld om aan dit recreatieve toernooi mee te doen. Door maar liefst 16 teams werd er gestreden om de eindwinst!

Dankzij de hulp van vrijwilligers was de zaal binnen no-time omgetoverd tot een waar beachvolleybal paradijs. Rond de klok van 11.00 uur kwamen de eerste teams binnen gedruppeld. In 3 poules werd er gestreden om de groepswinst, wat een garantie was voor de halve finales waarbij ook de beste nummer 2 aan zou worden toegevoegd.

In wedstrijden van 20 minuten en de Top 2000 op de achtergrond werd er op een sportieve maar ook fanatieke wijze gespeeld. Na 4 poule wedstrijden waren de halve finalisten bekend en in deze halve finales bleken team Freek Heinsbroek & team Beer een maatje te groot voor de anderen. Uiteindelijk kwamen zij in de finale en gingen uitmaken wie er met de eindwinst naar huis zou gaan.

In de finale ging het lang gelijk op. Met goed verzorgd spel en met het nodige spektakel was het duidelijk dat beide teams voor de volle winst wilden gaan. Naarmate de wedstrijd vorderde liep team Freek Heinsbroek langzaam uit en werden zij uiteindelijk de winnaars van het Indoor Beach Volleybal Toernooi 2022! Na de prijsuitreiking en het verdiende applaus voor de winnaars, werd er nog even gezellig na gekletst en een drankje gedronken door de vele teams.

Wij kijken terug op een geslaagde editie en willen alle verenigingen en vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan 'Beach 2022' ontzettend bedanken!