Afbeelding

ACRO-SELECTIE

Op zaterdag 14 en zondag 15 januari waren de eerste plaatsingswedstrijden in Ruurlo.

Na maanden van oefenen mochten de meiden van Spirit’90 hun nieuwe oefening aan jury en publiek laten zien. Voor de meiden van de E-instap was het hun eerste wedstrijd als trio dus heel spannend. In een korte tijd hebben ze hun oefening moeten aanpassen. En het is ze gelukt, wat een toppers! Noor, Aniek en Lilly lieten echt een hele goede oefening zien en kregen daarvoor een gouden medaille. Zaterdagmiddag waren eerst de E-senior duo’s die hun oefening mochten laten zien. Voor beide duo’s waren er helaas enkele tijdsfouten waardoor ze punten aftrek kregen, iets waar we aan gaan werken! Toch hebben ze een mooie oefening neergezet. Maaike en Yente 3e prijs, Nikki en Isa 5e prijs.

Daarna waren de E-senior trio's aan de beurt. De zenuwen waren bij enkele meiden aanwezig maar toen ze de eerste klanken van de muziek hoorden straalden beide trio's helemaal en lieten ze een prachtige oefening zien! Ook bij de trio's waren er helaas enkele tijdsfouten! Bente, Noor en Jill 3e prijs - Evi, Senna en Jula 4e prijs.
Op de zondag begonnen we met de E-jeugd teams.
Jinte en Fleur begonnen als eerste. Ze hebben en mooie oefening laten zien en hadden een vrolijke uitstraling. De elementen gingen ook heel goed en hun oefening werd beloond met een 3e prijs. Gelijk na deze oefening waren het de trio meiden die hun mooie oefening op de muziek van Aladin mochten laten zien. Iris, Idske en Fenne grepen helaas net naast het podium en werden 4e.
Dan bleef er nog 1 team over nl E-senior trio. Fabiënne, Myon en Nina zaten in een heel sterk deelnemersveld. En wat hebben ze zich goed laten zien, een prachtige oefening werd en neer gezet. De elementen zagen er super strak uit en het enige team van spirit'90 zonder tijdsfouten. Hun oefening werd beloond met een 2e prijs.
Wauw wat zijn we trots op jullie allemaal, super goed gedaan meiden!!

We wensen jullie heel veel succes bij de volgende wedstrijd op 4-2 in Groenlo of 12-2 in Warnsveld!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding