Kruisjassen Beneman halverwege het seizoen

VRAGENDER - Dinsdag 27 december is de vierde avond van het kruisjasseizoen gespeeld bij Beneman. Om 20.00 uur was de zaal weer goed gevuld en kon er gestart worden. De Elna stuurde zelfs een van de reporters om verslag te doen van de avond wat resulteerde in een mooi artikel.

Na twee rondes kaarten in kerstsferen stond het paar Laurens Wieggers/Wilfried Olyslager ruim aan kop. Of de druk te hoog werd weten we niet maar in de laatste ronde lieten ze zich afdrogen door het winnende paar Jos ten Have/Tonnie Nijrolder. Met maar 711 tegen 1725 punten moesten ze hun meerderen erkennen. Uiteindelijk werden ze nog wel tweede. Rond de klok van half twaalf werden de prijzen uitgereikt en kon deze uitslag bekend gemaakt worden. Derde werd het paar Johnny Tanck/Theo Wolterink.

Met deze vierde avond is men halverwege het seizoen 22/23, nog kansen genoeg voor diverse deelnemers om de eindoverwinning (beste 6 van 8) binnen te slepen. De vijfde avond zal gespeeld worden op maandag 30 januari. Uiteraard zijn nieuwe paren van harte welkom.