Zeven verenigingen nemen deel aan Vragenderse Slagwerkdag

VRAGENDER - Altijd al eens willen weten wat nu het verschil is tussen slagwerk en percussie? Kom naar de slagwerkmiddag van Fanfare en Slagwerkgroep Antonius op zondag 12 februari in MFA de Bult te Vragender. Vanaf 13.30 uur kun je de verschillen en overeenkomsten waarnemen en kun je tevens horen wat er allemaal mogelijk is met slagwerkinstrumenten. 

Een zevental verenigingen uit de regio verlenen hun medewerking aan deze middag, te weten: Slagwerkensemble St. Jan Meddo; Slagwerkgroep KWOV Winterswijk; Jeugdslagwerkgroep Snuffle Groenlo; Schutterij St. Sebastiaan Zieuwent; Slagwerkgroep Prinses Beatrix Dinxperlo; Slagwerkgroep St. Radboud Silvolde en uiteraard gastheer Slagwerkgroep Antonius Vragender. 

Dit jaar staat voor Fanfare en Slagwerkgroep Antonius in het teken van het  75-jarig jubileum, een jaar met een muzikaal en afwisselend programma voor jong en oud. Met de tweejaarlijkse slagwerkdag (die na de coronajaren eindelijk weer kan plaatsvinden) bijt de slagwerkgroep in dit jubileumjaar het spits af. Iedereen die interesse heeft in slagwerk en percussie is op zondag 12 februari van harte welkom voor een gezellige en ontspannen middag met een gevarieerd programma.  Entree: 2,50 p.p. Adres: Kapelweg 17 in Vragender.