Afbeelding

Gelders Kampioen Acro

De acroselectie van Spirit’90 heeft afgelopen zaterdag met 6 teams mee mogen doen met de Gelderse Kampioenschappen Acro in Ede.

De E-jeugd was s’morgens al heel vroeg aan de beurt.

Iris, Idske en Fenne mochten de spits afbijten. Ze hadden er heel veel zin in en begonnen vol goede moed aan hun mooie oefening. We hadden een paar kleine aanpassingen gedaan en die verliepen heel goed. Ze grepen net naast het podium en werden 4e.

Jinte en Fleur waren een blok later aan de beurt. Ondanks dat het op de laatste training niet goed ging zetten ze toch een prachtige oefening neer. Ze straalden beide en hun oefening werd beloond met een prachtige 2e plek!

De E-senior begonnen in wedstrijd 2.
Bente, Noor en Jill waren best gespannen. Ze genoten helemaal toen de eerste klanken van de muziek begon. Hun oefening verliep super mooi en zag er strak uit! Ze werden uiteindelijk 7e.
Maaike en Yenthe hadden wat aanpassingen aan hun oefening gedaan en dat was ook goed te zien. De oefening zag er mooier uit. De spanning was wel af te lezen op hun gezicht, of het wel goed zou gaan. Ze werden beloond met een 4e plek.
Nikki en Isa begonnen heel enthousiast aan hun oefening. Na 1 minuut verzwikte Nikki haar enkel maar deze bikkel ging gewoon door. Ze verbeet haar pijn en maakte de oefening helemaal af. Super knap. Ook Isa liet zich niet uit haar veld slaan en ging gewoon door. Ze werden uiteindelijk 8e.

Als laatste was het de beurt aan Fabiënne, Myon en Nina. Deze strakke oefening kennen ze super goed en ze zijn helemaal op elkaar ingespeeld. Alle elementen gingen goed en ze waren precies op tijd klaar. Even vol spanning wachten op de punten en toen was het duidelijk. Fabiënne, Myon en Nina waren Gelders kampioen E-senior!!

Gefeliciteerd dames!

Jinte en Fleur - Maaike en Yenthe - Fabiënne Myon en Nina mogen nu door naar de Oost Nederlandse Kampioenschappen.

Afbeelding