Afbeelding

Seesing Flex | Longa`59 MC3 KAMPIOEN

MC3 kampioen! Eind vorig jaar lieten de meiden al een sterk stijgende lijn zien in het spel en vanaf januari gingen ze meteen vol goede moed van start. Er werd een nieuwe opstelling ingepast en de meiden gingen vrolijk door met winnen. Tot de laatste wedstrijd verloren ze slechts twee sets! 

Zaterdag 25 maart jl. stond Rensa Family Orion MC4, de nummer twee, op het programma. De meiden hadden één doel: in eigen huis afmaken en kampioen worden. Helaas ging Floor vorige week door haar enkel, waardoor ze met acht speelsters en een extra coach aan de kant aan de wedstrijd begonnen. Evi, Fenne, Lot, Nanne, Tsegreda, Roos, Rowen en Elie hebben allemaal 3 sets gespeeld. Elke set was erg spannend op het eind, ze keken steeds tegen een achterstand aan rondom de twintig punten in alle vier sets, maar wisten de eerste drie sets binnen te slepen met steeds twee punten verschil!

Na de 2-0 was het kampioenschap binnen. Het feest was compleet met een super enthousiast publiek, spandoek, partypoppers en taart (van het bestuur). Daarna nog bitterballen in de kantine, dit maakte het kampioenschap helemaal af!

Allemaal gefeliciteerd en de staf Judith Spekschoor en Udo Hanselman verdienen ook een groot applaus.

Afbeelding