Afbeelding

Turnselectie bovenbouw team 2e en Mirte individueel 1e plaats!

De laatste plaatsingswedstrijd van het seizoen 2022-2023 zit er alweer op voor Middenbouw Niveau 5 en Bovenbouw Supplement F & G. 

Om 11 uur waren twee teams tegelijkertijd, Middenbouw 5 op baan 1 en Bovenbouw G op baan 2. Ook het Middenbouw team met Sofie, Anna, Lise, Roos en May-Lynn had dit keer een mascotte mee. De wedstrijd ging heel goed, maar de rode wedstrijdvloer en een andere brug dan we gewend zijn maakten het iets moeilijker. Bij Yfke, Zoë en Fenne ging het ene onderdeel beter dan het andere, maar over het algemeen ging het ook bij dit team heel goed! Jullie mogen allemaal trots zijn op jullie oefeningen! Fenne kon helaas op 1 onderdeel niet meedoen, waardoor haar totale uitslag lager is, maar op vloer is ze 1e geworden. Heel knap na lange tijd geblesseerd te zijn geweest!

Teamuitslag Middenbouw 4e
Teamuitslag Bovenbouw 5e
Yfke 4e
Zoë 10e
Fenne 14e

Aan het eind van de middag om half 5 begon eindelijk de wedstrijd van Mirre, Mathilde en Mirte. Dit Bovenbouw team Supplement F was ondanks de laatste plaatsingsmogelijkheid niet zenuwachtig. Ze hadden er vooral veel zin in en dat straalden zij uit tijdens de oefeningen. Geen enkele val op balk, mooie sprongen en een knallende choreografie op vloer. Na een aantal tegenslagen op de vorige wedstrijden hebben jullie deze overwinning verdiend! Knap gedaan!

Teamuitslag 2e
Mirte 1e
Mirre 4e
Mathilde 7e

Wij zijn weer super trots, toppers!'