Face the Melon. Foto: PR
Face the Melon. Foto: PR

Face the Melon 'Bi-j Taste tussen de Terrasdeuren'

GROENLO - Op zondagmiddag 7 mei is er weer 'Bi- Taste tussen de Terrasdeuren'. Dat kan linksom, dan zit het publiek binnen omdat het buiten te koud is of omdat het regent, maar dat kan ook rechtsom en dan zit het publiek heerlijk buiten op het terras, de band tussen de tuindeuren en is het heerlijk weer. Deze middagen zijn altijd akoestisch! Aanvang 15:00 uur en kaarten via de ticketlink op www.rockcafetaste.nl.

Ze stonden in september 2022 op een kudo-avond. (Kom Uit De Oefenruimte) Iedereen was onder de indruk. Drie prachtige stemmen, knap gitaarwerk en leuke songs. Af en toe hadden ze bij Taste het idee dat ze de Eagles in huis hadden. Wat een fantastische samenzang. Dus op herhaling! 

Face the Melon is een akoestische band uit Deventer, bestaande uit drie muziekvrienden die al jarenlang actief zijn in de Nederlandse muziekscene. Hoewel ze alle drie een andere muzikale achtergrond hebben, variƫrend van jazz tot metal, spelen ze nu het liefst bekende en minder bekende indie /rock / americana covers. Kortom, alles in de pocket voor een gezellige, muzikale middag.