Vycho Lurvink, in 2020 genomineerd in de categorie Sporttalent. Foto: PR

Vycho Lurvink, in 2020 genomineerd in de categorie Sporttalent. Foto: PR

Sportverkiezingen Oost Gelre worden vrijdag beslist

Sport

OOST GELRE - De Sportverkiezingen van Oost Gelre naderen hun hoogtepunt. Aanstaande vrijdag 12 mei vindt in de Mattelier in Groenlo de apotheose plaats, tijdens dé Anytime Fitness Sportkantine van Oost Gelre. Op dit evenement dat om 19.30 uur begint (inloop vanaf 19.00 uur) worden de winnaars bekendgemaakt in de verschillende categorieën en wordt de publiekswinnaar gekozen door de aanwezigen in de zaal.

De afgelopen weken liep de spanning behoorlijk op bij de kandidaten, hun familieleden en hun club, nadat ze gehoord hadden dat zij genomineerd waren voor de Sportverkiezingen. Dat geldt voor de Sporttalenten, waar voetballers Floris Koppelman en Mats Rots en BMX-er Tijn van Gessel strijden om de titel. Dat geldt ook voor de Sporters, waar survivalatleet Eva Groot Kormelink, baanwielrenner Mike Krabbenborg en voetballer Luc Berentsen hopen beslag te leggen op de onderscheiding. Bij de Bijzondere Sporters gooien de teams van SportMee! en van Litac G-kracht hoge ogen. Tenslotte gaat vrijdag duidelijk worden, wie bij de Sportteams de overwinning opeist, wordt dat Grol volleybal heren 1 of de voetballers van Longa’30 1 of toch de klootschieters van KV Zwolle 1?

Wilt u daarbij zijn en uw favoriet aanmoedigen? Of wilt u weten hoe uw club een gelukkige vereniging wordt? Dan vertelt Job van Eunen u hoe dat moet. Of wilt u horen hoe Erben Wennemars tegen de sport aankijkt of wilt u weten hoe het gaat met topsporters uit Oost Gelre als Lonneke Slöetjes, Lynn Knippenborg, Mats Rots en Jelle van Gorkom? Kom dan aanstaande vrijdag naar de Mattelier (inloop vanaf 19.00 uur) en maak het allemaal mee! Klik hier om u aan te melden voor deze avond.