Afbeelding

Turnwedstrijd onderbouw een geslaagde ochtend!

Na lang oefenen vond op 14 mei de wedstrijd voor de onderbouw van de turnselectie plaats in Varsseveld. Omdat de onderbouw nog geen KNGU-wedstrijden turnt, organiseert Spirit'90 met andere verenigingen een onderlinge oefenwedstrijd. Dit seizoen samen met Rap & Snel Groenlo, Pajodos Pannerden, Unitas Doesburg en Dynamic Gym Zelhem. Het doel is vooral om de sport eens op een wedstrijd te ervaren, waarbij plezier voorop staat!

Sam, Sara en Roos deden mee op Niveau 5. Zij werden ingedeeld bij Middenbouw, omdat er geen andere onderbouw meisjes waren op dit niveau. Hierdoor was hun competitie meer ervaren en is het podium niet behaald. Gelukkig was dat niet ons doel en hebben zij voor zichzelf hele mooie oefeningen laten zien! Deze waaghalzen springen zelfstandig naar de hoge ligger op brug ongelijk, probeerden de radslag op balk en lieten 2 mooie sprongen zien over de kast! Super knap! Teamgenoot Lindi kon wegens een blessure helaas niet deelnemen. Toch was ze paraat voor haar groepje als support en hulp voor de leidsters.

Maud, Nanne, Fenne, Lize en Lis turnden hun eerste wedstrijd ooit op Niveau 6. Er was wat gezonde spanning, maar heel knap hebben zij hun oefeningen met bijbehorende choreografie zelf onthouden en uitgevoerd! Ze hebben elkaar goed aangemoedigd en hadden vooral plezier, dat is het belangrijkst!

Fenne heeft een zilveren medaille behaald! Alle anderen kregen een medaille voor hun deelname. Lindi bedankt voor je goede hulp!

Wij willen alle vrijwilligers van Spirit'90 bedanken voor hun inzet om deze wedstrijd mogelijk te maken. Ilona, Trudie, Demi, Mirre en Benthe bedankt voor jullie bijdrage als jurylid! Zonder jullie was er geen wedstrijd geweest!'