Fabienne, Myon en Nina
Fabienne, Myon en Nina

Acro-selectie succesvol op het ONK-D

Op zaterdag 13 april jl werd de Oost Nederlandse Kampioenschappen voor de D gehouden. Er waren 2 teams van Spirit’90 die hieraan mee mochten doen. We reden die ochtend al vroeg richting Vaassen, Jinte en Fleur waren namelijk in blok 1 al aan de beurt. Eerst begonnen ze met een goede warming up en het oefenen van de elementen. In het eerste blok waren ze als laatste aan de beurt en ze hadden er heel veel zin in! Een vrolijke uitstraling die goed paste bij hun muziek, ze hadden een strakke houding en gingen er helemaal voor. De elementen die met het inturnen niet goed gingen lukten nu wel.
Wauw ze lieten een hele mooie oefening zien. Ze zijn uiteindelijk 4e geworden, helaas hadden ze hun punten limiet niet gehaald waardoor ze niet door zijn. Jullie hebben het super goed gedaan meiden! Wij zijn heel trots op jullie!

In wedstrijd 2 was het de beurt aan Fabiënne, Myon en Nina bij de D- senioren groepen. Ze hadden echt een heel groot deelnemersveld, er deden maar liefst 22 teams mee in deze categorie. Ze waren als 6e team aan de beurt. Hun oefening zag er super strak uit, de elementen verliepen heel goed en ze hadden een hele mooie uitstraling.
Hun oefening werd beloond met een hele hoge score van 23.260. Hierna was het heel erg lang wachten tot de andere 16 teams waren geweest, het bleef spannend tot het laatst. Fabiënne, Myon en Nina zijn uiteindelijk 4e geworden en mogen door naar de halve finale NK. Wauw wat super goed meiden! Wij zijn heel trots op jullie! Succes met de voorbereiding voor het NK!