Afbeelding

Uitwisselingtoernooi LBC'72

Afgelopen zaterdag was het de 3de keer voor de jeugd LBC ’72 om wedstrijden te spelen tegen jeugdleden van met Ruurlo (Badmintonvereniging Ruurlo) en Borculo (BaBo). Dit keer vertrokken we vroeg in de morgen om naar de Sporthal van Borculo af te reizen. 

Onze 5 kanjers streden fanatiek twee uur lang, met als resultaat team 1 een (gedeelde) 1ste plaats en team 2 en 3 een (gedeelde) 2de plaats. 

Een fantastisch resultaat, maar wat vooral opvalt zijn de 5 blijvend lachende gezichten, die enorm veel plezier hebben met het spelen van deze prachtige sport. Veel meer dan een campingsport, als je het op de juiste manier speelt 😉. 

Op de banken zaten trotse familieleden, die ook de vooruitgang in het spel zagen van Stan, Jade, Jake, Sara en Douwe, ten opzichte van het begin van de uitwisselingstoernooien in maart. 

Na afloop werd besloten dat het wel zo gezellig en leuk is, dat we gaan proberen om nog een paar vrije datums in de agenda te zoeken om weer bij elkaar te komen om een shuttle te slaan. Het is nog lang geen zomervakantie, dus dat moet zeker nog 1 of 2 keer gaan lukken.