Vrijwilligers gezocht bij De Vrees. Foto: PR WUh
Vrijwilligers gezocht bij De Vrees. Foto: PR WUh

Vrijwilligers gezocht voor Speeltuin de Vrees

Algemeen

WINTERSWIJK - Speeltuin de Vrees is een kleine, maar vooral ook een gezellige en actieve vereniging. Het hele jaar wordt er van alles voor en door jong en oud georganiseerd. Voor diverse activiteiten is men op zoek naar vrijwilligers.

Klussers
Het klusteam pakt klussen in en rondom het gebouw op. Graag wil men dit kleine team van vrijwilligers uitbreiden om het komende jaar vooral de buitenkant van het gebouw aan te pakken. Daarnaast wil het bestaande team binnenkort diverse opruimwerkzaamheden verrichten. Men is dus op zoek naar handige vrijwilligers die kunnen schilderen en of kleine reparaties uit kunnen voeren. Jong of oud, het maakt niet uit, als je twee rechterhanden hebt ben je meer dan welkom.
Hulpjes voor de tuin.
Op dit moment heeft de Speeltuin één vrijwilliger die voor de vereniging de hele tuin onderhoudt. Omdat de inzet van één persoon het tuinonderhoud erg kwetsbaar maakt, wil men deze werkzaamheden in de toekomst graag over meerdere vrijwilligers verdelen. Dus heb je groene vingers en vind je het leuk om buiten te werken? Dan kun je bij de Vrees je energie kwijt.
Bingoavonden 
De vereniging wil graag weer bingoavonden voor volwassenen organiseren. Hiervoor is de activiteitencommissie op zoek naar één of twee vrijwilligers die deze avonden willen assisteren. De gezochte vrijwilligers verzorgen de koffie en de thee, daarnaast controleren zij de bingokaarten. De frequentie van jouw inzet wordt in onderling overleg vastgesteld.
Activiteitenvrijwilligers
Regelmatig organiseert de Vrees activiteiten voor de jongere en de wat oudere jeugd. Denk hierbij aan paasactiviteiten, lasergamen, waterspellenmiddag, Halloween of een dropping. Graag wil men komen tot een poule van vrijwilligers die gezamenlijk bij toerbeurt deze activiteiten organiseert. Jongeren vanaf 14 jaar mogen al helpen bij activiteiten voor de jongste jeugd. Lijkt dit je leuk, meld je dan aan. Meer info over de Vrees via https://wuhwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/vacatures.

Bakkie Troost
Voor belangstellenden wordt er op 28 maart vanaf 15.00 uur bij BoogieWoogie, Roelvinkstraat 2 een startbijeenkomst gehouden. Belangstellenden kunnen zich melden via aanmelden@wuhwinterswijk.nl. Meer info via info@wuhwinterswijk.nl. of tel nr. 0653 209718

Verenigingsbesturen
Doe alles waar je zelf energie van krijgt. Voorkom als bestuur dat alles op jullie terecht komt. Nee is ook een antwoord. Maak je bestuursfunctie zo, dat je je kunt voorstellen dat iemand er ja op zegt. De coördinatoren van de WUh zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur aanwezig bij Boogiewoogie, Roelvinkstraat 2. Loop er gewoon eens naar binnen voor ondersteuning en tips.