De kampioenen van de Lichtenvoordse scholen. Foto: PR
De kampioenen van de Lichtenvoordse scholen. Foto: PR

Pastoor van Ars en St. Jozef kampioen

Algemeen

LICHTENVOORDE - De Pastoor van Ars en de St. Jozef school hebben deze week de titels van Lichtenvoords Kampioen bij LITAC in de wacht gesleept tijdens een spectaculaire Table Stars finale. De Pastoor van Ars mag gezien worden als hofleverancier met maar liefst drie titels voor de groepen 3, 4 en 5. De St. Jozef was de sterkste van Lichtenvoorde bij de groepen 6. De Frans ten Bosch (groep 3), St. Jozef (groep 4), De Ludgerus (groep 5/6) en de Frans ten Bosch (groep 6) waren uitdagers van formaat en werden tweede.

Tijdens de Table Stars clinics, gehouden van medio april tot medio mei hebben de diverse basisscholen van Lichtenvoorde een clinic aangeboden gekregen bij LITAC. Naast heel veel spelplezier en enthousiasme konden alle groepen punten scoren bij de verschillende spelvormen van het Table Stars circuit. Daaruit is een klassement opgemaakt, waarbij de beste twee groepen 3, 4, 5 en 6 zich plaatsten voor de finale van afgelopen vrijdag. De winnende scholen gaan de geschiedenisboeken in als de 1e Lichtenvoords Kampioenen Table Stars.

Op dinsdag 23 mei gaat de Table Stars Practice Kick-Off van start. Deze is van 16.00 tot 17.00 uur bij LITAC. Kinderen kunnen het Table Stars diploma behalen en het vol maken met de laatste drie stickers. Aanmelden kan via larswildenborg@gmail.com. Wie dinsdag 23 mei niet kan, is welkom op de tweede en derde training op dinsdag 6 en 13 juni. De Practice Kick-Off wordt verzorgd door een ervaren gediplomeerd trainer, Lars Wildenborg, en de kosten zijn eenmalig 5 euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant