Loud and New wederom succes

Algemeen

HARREVELD - Harde carbidknallen en een fantastisch muziekprogramma; Loud and New bereikte haar veertiende editie op evenemententerrein de Porre in Harreveld en het was wederom een succes voor jong en oud. Vijf vette bands, zes gave Dj's en knetterend kindervermaak verdeeld over drie podia, het programma van Loud and New loog er niet om en artiesten kwamen vanuit het hele land. In totaal trok het evenement naar schatting 1700 bezoekers.

Rond 12:00 uur begon het welbekende carbid schieten. Circa 40 melkbussen knalden erop los en daarnaast was er een speciaal ingerichte kindertent vol activiteiten. "We hebben geprobeerd om tijdens het dagevenement meer de focus te leggen op het gezin. De kinderen konden een vuurwerk certificaat verdienen door mee te doen aan een korte cursus 'veilig vuurwerk afsteken'. Daarnaast was er een speciaal ingerichte tent met diverse kinderactiviteiten, een regelrecht succes. Ook is er meer tijd en energie gestoken in de aankleding van het festival om zo verfrissend voor de dag te komen. Elk jaar weer vernieuwen is eén van onze grootste speerpunten.'' aldus Stijn Hogenkamp, secretaris van Loud and New.

De organisatie, een groep jongeren uit Harreveld en omgeving hebben een succesformule te pakken. Ze spelen goed in op de behoefte vanuit de omgeving, waarbij het evenement op oudejaarsdag voor het hele gezin echt een uitje is. Daarnaast het nachtfeest voor de echte feestbeesten -voornamelijk jongeren uit de omgeving - dat deze editie circa 1100 bezoekers trok. Zelfs boegbeeld van de Achterhoek en organisator van de Zwarte Cross; Gijs Jolink, wist met zijn Nozem Oil team het evenementen terrein te vinden om er even op los te knallen.

De organisatie spreekt van een groots succes en bedankt alle sponsoren, vrijwilligers en partners voor afgelopen editie. Het was een geweldig evenement, wat zonder incidenten is verlopen. Een sterke line-up zorgde voor een muzikaal hoogstandje waar er voor een ieder wel iets te vinden was naar zijn of haar smaak.

De eerste plannen voor Loud and New 2018/2019 zijn alweer in de maak en deze 15e editie wil je niet missen!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant