Duo YATS. Foto: PR

Duo YATS. Foto: PR

A3L

Koningsdag Zieuwent: Dag vol vermaak voor jong en oud

Cultuur

ZIEUWENT - Oranje Podium en Rommelmarkt Zieuwent zorgen ook deze Koningsdag voor een feestelijke dag vol plezier en vermaak voor jong en oud. Met de traditionele rommelmarkt, muzikaal entertainment en nieuw dit jaar: de Special Cars & Oldtimersshow. Ook dit jaar werken Oranje Podium en de organisatie van de rommelmarkt samen om zo de activiteiten naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

Eén van de hoogtepunten is de gebruikelijke rommelmarkt en kleedjesverkoop, die elk jaar een beroep doet op de verkoopskills van Zieuwentse jeugd. De rommelmarkt, gehouden in de tuin van Het Witte Paard, biedt kinderen van basisschoolleeftijd de kans om hun eigen oude speelgoed te verzamelen en aan te bieden aan enthousiaste kopers. Een mooie gelegenheid om je slaapkamer op te ruimen en een kans om je spaarpot te vullen met de ‘verdiende’ centen. WIN-WIN voor ieder gezin. Van 14.30 tot 16.30 uur.

Oldtimers en Special Carshow
Het Oranje Podium organiseert dit jaar een nieuw evenement: de Special Cars & Oldtimers Tourrit en Show. Dit biedt autoliefhebbers een perfecte gelegenheid om het seizoen goed te beginnen. Gehouden op de parkeerplaats van de kerk naast Het Witte Paard, belooft het een gezellige bijeenkomst te worden waar eigenaren van speciale auto’s en brommers hun passie kunnen delen met anderen.

En natuurlijk zorgt Oranje Podium zoals altijd dat er volop muzikaal entertainment is. Het buitenpodium verwelkomt het duo YATS, met een breed en afwisselend repertoire dat iedereen zal boeien (van 14.30 tot 16.00 uur). Terwijl op het binnenpodium de lokale bands Offline, Less is more en SJAM het publiek vermaken met hun diverse muziekstijlen, variërend van klassiekers tot hedendaagse hits. (van 16.00 tot 20.00 uur)

De organisatie hoopt veel Koningsdag 2024 weer veel belangstellenden te mogen begroeten. “Het belooft een dag te worden vol gezelligheid, vermaak en onvergetelijke momenten voor alle bezoekers. Mis het niet en kom samen met ons genieten van deze feestelijke dag!”


www.oranjepodium.nl

SJAM. Foto: PR
Less is more. Foto: PR
Offline. Foto: PR
Rommelmarkt op Koningsdag in Zieuwent. Foto: PR
Rommelmarkt op Koningsdag in Zieuwent. Foto: PR
Rommelmarkt op Koningsdag in Zieuwent. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant