Harmonie St. Willlbrord. Foto: PR

Harmonie St. Willlbrord. Foto: PR

Vier Koningsdag met de Hap & Trap Fietstocht

Cultuur

LIEVELDE - Voor alle fietsliefhebbers organiseert Harmonie St. Willibrord op Koningsdag een fietstocht met een smakelijke en muzikale twist;  genaamd Hap & Trap. Op zaterdag 27 april kunnen deelnemers genieten van een ontspannen fietstocht door het prachtige landschap van Lievelde, met heerlijke hapjes en muziek langs de route. 

De fietstocht, georganiseerd ter ere van het 90-jarig jubileum van de harmonie, begint en eindigt bij het Bernard Vos Clubhuus in Lievelde. Deelnemers kunnen tussen 10.30 en 12.00 uur starten en hebben de keuze uit twee routes van ongeveer 25 of 45 kilometer, langs pittoreske paden en mooie landschappen.

Tijdens de tocht worden de deelnemers verwend met heerlijke hapjes en drankjes, en bij terugkomst is er gelegenheid om samen te proosten tijdens de afsluitende borrel. De kosten voor deelname bedragen € 15,- per persoon, maar kinderen onder de 12 jaar mogen gratis mee onder begeleiding.

Individuen en groepen die willen deelnemen worden vriendelijk verzocht zich uiterlijk 23 april aan te melden via: haptrap.stwillibrord@gmail.com. Na aanmelding ontvangen zij een bevestigingsmail met verdere informatie. (Let op: i.v.m. catering is aanmelden gelijk aan betalen.)

Bij ongunstige weersomstandigheden wordt er een alternatief programma aangeboden, zodat het plezier niet in het water valt. Voor meer informatie en aanmeldingen, bezoek www.st-willibrord.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant