De spinninggroep van Kei-Fit had voorafgaand aan de spinningmarathon al ruim 1500 euro opgehaald voor de JVG-foundation. Foto: PR
De spinninggroep van Kei-Fit had voorafgaand aan de spinningmarathon al ruim 1500 euro opgehaald voor de JVG-foundation. Foto: PR

Spinningmarathon brengt ruim 2700 euro op voor Jelle van Gorkom Foundation

Maatschappij

LICHTENVOORDE - Op vrijdagavond 5 april vond de spinningmarathon voor het JVG Trainingscentrum plaats in Lichtenvoorde. Deelnemers konden 4 uur lang fietsen voor het goede doel: de Jelle van Gorkom foundation. In totaal hebben er meer dan 65 deelnemers mee gedaan. Samen hebben ze een bedrag van € 2715,- bij elkaar gefietst.

Om 19.00 uur begonnen 25 deelnemers onder leiding van 3 instructeurs te fietsen op de spinningsbikes. De energieke en opzwepende muziek zorgde voor een sportieve sfeer. Er werd gefietst in 4 blokken van een uur, iedereen kon zelf bepalen of er 1 of meerdere uren gefietst werden. De spinninggroep van Kei-Fit Lichtenvoorde hebben allemaal 4 uur gefietst en hadden voorafgaand het evenement al € 1505,- opgehaald. 

Jelle van Gorkom: ‘Onze missie is om mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) na hun revalidatieperiode een programma te bieden waarmee ze zich kunnen blijven ontwikkelen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. De eerste pilotfase van de JVG Trainingscentrum was onlangs (maart 2024) afgelopen. Het gedoneerde geldbedrag wordt gebruikt om het programma te verbeteren en om in september de tweede pilotfase in te gaan. Onze dank gaat uit naar alle deelnemers en de Kei-Fit instructeurs! Zonder jullie was er geen spinningmarathon. Voor alle overige donaties zeggen wij ook: ‘Bedankt voor jullie steun!’”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant