'Meesterknechten' Gert Jakobs (links) en Carol Temming. Foto: Anja Oude Geerdink
'Meesterknechten' Gert Jakobs (links) en Carol Temming. Foto: Anja Oude Geerdink

Gert Jakobs speciale gast bij afsluiting open toernooi T.C. Harreveld

Sport

HARREVELD - Afgelopen week werd het jaarlijkse INDORSO OPEN 2022 DERRRANNN open toernooi in Harreveld georganiseerd. Na verschillende toernooien in de regio, waaronder Lichtenvoorde, Lievelde en Groenlo, was het nu de beurt aan tennissend Oost Gelre om naar Harreveld af te reizen.

Vanwege grote deelname, werd het toernooi al om 09.00 uur geopend op de zaterdag van het eerste tennisweekend. Dit eerste weekend werd meteen al druk bezocht, met spelers en toeschouwers die nog tot in de late uurtjes bleven hangen nadat de diverse partijen van die dag gespeeld waren.

Ook middenin de tennisweek werden sommige partijen nog tot in de late avond afgewerkt. Er zijn in totaal een kleine 100 tenniswedstrijden gespeeld op de twee banen die Harreveld rijk is, waardoor het continue een zeer vol programma was.
In het laatste tennisweekend, betekende dit voor sommige spelers dat ze na middernacht naar huis fietsten, om de volgende ochtend om 09.00u weer in Harreveld aanwezig te zijn.

Ook de laatste zondag, de afsluitende finaledag, was zeer druk bezocht en had een prachtig programma. Aan het eind van de middag kwam niemand minder dan Gert Jakobs de prijzen uitreiken. Onder het genot van een hapje en een drankje genoot het publiek van zijn anekdotes. Gert is altijd meesterknecht geweest in onder andere de Tour de France en vertelde hier uitgebreid over. Dit was voor de organisatie reden genoeg om de ‘meesterknecht van het toernooi in Harreveld’, Carol Temming, extra in het zonnetje te zetten gezien zijn enorme inzet voor het toernooi.

Al met al kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagde week.

Uitslagen
HD5: Joey ten Barge & Jaco klein Goldewijk; DD5: Daisy Beusink & Ruth Hulzink; GD5: Peter Kolkman & Ruth Hulzink. HD6: Michel Pillen & Melvin Rensink; DD6: Puck Reijerink & Lotte Westervoorde; GD6: Geert-Jan Stokkers & Ilse Everink; HD7: Hugo Lammers & Bert te Lindert; GD7: Martijn Wisselink & Romy Verweij; DD7: Marielle Mulder & Petra Nijenhuis; HD8: Joost Groot Bruinderink & Jannick Veldboom; DD8: Dieuwke Pillen & Janna Silias; GD8: Joris Minkhorst & Titia Roemaat.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna