Eigenaren Erik Wolters (links) en Rob Wolters (rechts) feliciteren Peter Wolters met zijn veertigjarig arbeidsjubileum. Eigen foto

Eigenaren Erik Wolters (links) en Rob Wolters (rechts) feliciteren Peter Wolters met zijn veertigjarig arbeidsjubileum. Eigen foto

Wolters Poelier huldigt jubilaris

Economie

HARREVELD - Als kleine jongen hielp Peter Wolters al mee in de poelierszaak van zijn ouders en broer Benny. Maar nu is hij de jubilaris: Peter is 40 jaar in dienst. Een zeer mooie prestatie.

In het begin was de bedrijfsvoering nog heel anders dan tegenwoordig. Van het zelf houden en slachten van kippen tot het veredelen ervan. Van hele of halve kippen naar dijenfilet, diverse kipworsten, vinken, maaltijdcomponenten, boerenkip en andere producten. Hetgeen dat wel gebleven is maar flink is uitgebreid, is het slachten en veredelen van wild.

Al deze ontwikkelingen heeft Peter binnen het bedrijf meegemaakt. Vroeger stond hij zelf ook op de markt, maar zijn hart ligt meer bij de werkzaamheden binnen de zaak in de productie. Daar heeft hij zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toegewijde vakman: secuur, netjes, zelfstandig en sociaal. Een fijne collega die altijd zijn beste beentje voorzet.

Collega’s en directie van Wolters Poelier feliciteren Peter van harte met deze mijlpaal en hopen nog lang van zijn vakmanschap, inzet en gezelligheid te mogen genieten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna