Theissencup in ander jasje

LICHTENVOORDE - Afgelopen zaterdag werd op de FCCL baan de eerste vakantiewedstrijd verreden. Het was een normale Theissencup wedstrijd, maar dan in een iets ander jasje. Zo was het ditmaal een avondwedstrijd, iets wat nieuw was voor de leden.

Vanaf 16.45 uur kon er gestart worden met trainen en rond de klok van 18.00 uur konden de 67 aangemelde FCCL rijders starten met de wedstrijd, en wat waren deze spannend, de jongens en meisjes gaven elkaar geen fietsbreedte toe en dit leverde voor alle kijkers, inclusief uitgenodigde buurtbewoners een mooi schouwspel op.

Tussendoor en na de wedstrijd kon er heerlijk gegeten worden van de barbecue, de activiteitencommissie had hiervoor erg haar best gedaan om dit tot in de puntjes te regelen. Zo hadden ze tevens Wim Nieboer gecharterd voor onder andere de overheerlijke 'pasta van Wim' waarvan het recept zeer gewild is bij menigeen... Ook de saté was zoals gebruikelijk niet te missen en na de wedstrijd smaakte het biertje ook goed. Het was dan ook nog tot in de kleine uurtjes druk in de tent. FCCL spreekt grote waardering voor de inzet van vrijwilligers en kijkt terug naar een prima verlopen fietsavond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756721&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=elna.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=713,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>