De SPAR-winkel in Zieuwent. Foto: PR SPAR Nederland

De SPAR-winkel in Zieuwent. Foto: PR SPAR Nederland

Spar Zieuwent krijgt nieuw concept: met Foodclub inspelen op drukke dagelijkse leven

Zakelijk

ZIEUWENT - Op 3 mei opent de vernieuwde SPAR aan de Dorpsstraat 31 in Zieuwent. De getransformeerde winkel biedt dan naast het herkenbare assortiment een ruime keuze aan verse en makkelijke producten door de komst van een nieuw concept: SPAR FoodClub.

Winkelgemak
De vernieuwde SPAR-winkel in Zieuwent zet na de metamorfose nog meer in op het winkelgemak van de consument. Louis Ernst is enthousiast: “Het leven in de buurt makkelijker, lekkerder en leuker maken. Met de SPAR FoodClub onderscheiden wij ons door genieten eenvoudig te maken, ongeacht het moment van de dag; van ’s ochtends tot ’s middags, ’s avonds én tussendoor. Met een gevarieerd menu biedt de SPAR FoodClub een breed scala aan heerlijke gerechten, zoals tosti’s, belegde broodjes, panini’s, koffie, salades, complete maaltijden en hartige en zoete snacks.”

Vrijdag 3 mei heropent de winkel en kunnen klanten kennismaken met de nieuwe concept, profiteren van aantrekkelijke openingsdeals en genieten van proeverijen van het assortiment van de Foodclub. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant