Gengelen in Vragender, met als thema: water. Foto: PR
Gengelen in Vragender, met als thema: water. Foto: PR

Gengelen in Vragender

VRAGENDER - Op zondag 11 november kan iedereen weer 'Gengelen in Vragender'. Voor deze zondagmorgen kan iedereen de wandelschoenen aantrekken, want de Gengelgroep Vragender heeft voor de vijftiende keer een mooie wandeling uitgezet.

De tocht gaat over bestaande wandelpaden maar ook deels over terreinen waar men normaal gesproken niet kan komen. Een goede reden om familie, vrienden of buren uit te nodigen om samen deze mooie tocht te beleven. De wandeling is ongeveer tien kilometer lang.
Gedurende deze tocht wordt dit jaar aandacht besteed 'water'. Het is puur toeval maar na deze droge zomer is die aandacht zeker wenselijk.
Ook wordt er weer goed gezorgd voor de inwendige mens met koffie, fris, heerlijke erwtensoep en glühwein. Helaas mogen er geen honden mee op erven of privéterreinen, dus de trouwe viervoeter moet dus thuisblijven. Zondag 11 november kan men van 10.00 tot 13.00 uur starten bij de molen De Vier Winden op de Vragender Bult. Voor wie met de auto komt, is daar voldoende parkeerruimte.

Meer berichten